Groots Rijden is een vestiging van Allart Auto’s te Hillegom. Door de 22 jaar ervaring als verkoopleider en vestigingsmanager bij de Toyota dealer in Haarlem, was het voor Maurice Allart een voor de hand liggende zaak zich te specialiseren in Toyota dealer occasions. Naast de Toyota’s verkopen wij ook andere merken kwaliteit occasions , welke wij rechtstreeks inkopen van de dealer.

Na 22 jaar werken voor Toyota heeft het merk een bijzonder plekje in mijn hart. Ik ken het product door en door en ken veel trouwe Toyota rijders uit de regio persoonlijk. Dit maakt het niet alleen makkelijker om Toyota’s te verkopen, maar zeker ook leuker. Uiteraard doe ik u ook graag een aanbieding voor de levering van een nieuwe Toyota. Uw huidige gebruikte Toyota of ander merk auto wil ik altijd inruilen voor een goede prijs.

Gezien de eenmansbezetting, kan ik niet altijd aanwezig zijn. Maak daarom van te voren een afspraak met Maurice Allart op telefoonnummer 06-20063777.

Allart Auto’s - Satellietbaan 4e - 2181 MH Hillegom - 06-20063777 - E-mail: info@allartautos.nl - webdesign Harry Webdesign